Pregatirea miresei – fotograf nunta

by Andi Vasilache -fotograf nunta, decembrie 3, 2014

Pentru ca fotograf nunta

M-am gandit ca ar fi interesant de a prezenta pe blog momentele principale de fotografiere a unei nunti si am sa incep in ordinea cronologica a desfasurarii evenimentelor cu fotografii de la pregatirea miresei .

Intr-o zicala veche  , referitoare la pregatirea miresei pentru nunta , se spune ca aceasta trebuie sa poarte : ” Ceva vechi, ceva nou, ceva imprumutat si ceva albastru „.
Ceva vechi reprezinta legatura miresei cu familia si cu trecutul ei . De cele mai multe ori , se alege solutia de a se purta o veche bijuterie de familie sau rochia de mireasa a mamei sau bunicii.
Ceva nou simbolizeaza norocul si succesul miresei in noua ei viata. De obicei , rochia de mireasa este noul obiect purtat de catre aceasta.
Ceva imprumutat pentru a-i reaminti miresei ca prietenii si familia vor fi intotdeuna gata de a o ajuta. Obiectul imprumutat poate fi o bijuterie.
Ceva albastru simbolizeaza fidelitatea si credinta , culoarea albastra fiind inca din perioada biblica un simbol al puritatii. De obicei , mireasa poarta portjartiere albastre.

Cam atat cu zicalele despre unul  din cele mai importante momente atat pentru fotograful de nunta cat si  pentru mireasa  . Pregatirea este momentul pe care la asteptat toata viata iar peste timp privind fotografiile va retrăi clipele în care a simțit că e cea mai fericită si iubita femeie de pe pământ.

In continuare va voi prezenta cateva imagini surprinse in diferite momente de la pregatirea miresei

No Comments


    Please login to comment